Aanmelden bij STJN

De volgende stap in je judo carrière (-18/-21/senioren)

Stel, je bent al een wedstrijdjudoka en je wilt een volgende stap in je judo carrière maken.  Je zoekt een topsport instituut waar je samen met andere judoka's een volledig professioneel trainingsprogramma kan draaien. Misschien ga je of ben je ook van plan om te verhuizen naar de regio Nijmegen voor je opleiding, ook met de gedachte later door te kunnen stromen naar het Nationaal Training Centrum (NTC) in Papendal. 

Stuur dan een mail naar info@stjn.nl. Geef daarbij je naam, leeftijd en de naam van je huidige judovereniging door. Eén van de trainers van de technische staf zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Aanstormend talent? (-12/15)

Stel, je bent een jonge, ambitieuze judoka (je wordt dit jaar 11 jaar of je bent ouder) die vol enthousiasme aan wedstrijden meedoet en af en toe een prijs wint. Je vindt het leuk en het lukt steeds beter; misschien heb je al op het podium van de districtskampioenschappen gestaan. Er wordt tegen je gezegd dat je talent hebt, misschien moet je maar eens mee komen doen aan de trainingen van Top Judo Nijmegen.

Meld je dan aan via door het versturen van een mail naar info@stjn.nl. Geef daarbij je naam, leeftijd en ervaring in judo door (inclusief van welke judoschool je komt). Eén van de trainers van de technische staf zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

De technische staf beoordeelt of een judoka voor de -15, de -18, de -21 of de seniorenselectie in aanmerking komt.

Als je samen met de trainer besloten hebt dat je voor Top Judo Nijmegen gaat uitkomen, ontvang je een informatiepakket, met daarin een inschrijfformulier en informatie over tarieven en ook de kosten van (internationale) toernooien en trainingskampen.

Als gastjudoka meetrainen?

Top Judo Nijmegen kent ook het principe van gastjudoka's. Deze judoka's zijn lid van een andere judovereniging maar trainen 1 keer per week met STJN mee. Ook kunnen ze met het team van STJN aan teamtoernooien deelnemen.
Gastleden betalen hiervoor een gereduceerd tarief.

Wil je meetrainen, stuur dan een mail naar info@stjn.nl. Geef daarbij je naam, leeftijd en ervaring in judo door (inclusief bij welke judoschool je lid bent). Eén van de trainers van de technische staf zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Direct naar

Hall of Fame

Hall of Fame

Inschrijven

Wil jij graag judoën? schrijf je direct in bij Top Judo Nijmegen en begin zo snel mogelijk!

Contact

Heeft u een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina en wij reageren zo snel mogelijk!

Contact
Website door Siteraise