Brons voor Jens Derksen, Alexe Wagemaker en Tycho Muhlack bij Dutch Open Espoir!

Brons voor Jens Derksen, Alexe Wagemaker en Tycho Muhlack tijdens de Dutch Open!

Jens Derksen heeft in de klasse -60kg 2 partijen gewonnen, in de halve finale was een Portugees te sterk. In de strijd om het brons werd knap gewonnen van een Belgische tegenstander. Een fraaie 3e plaats voor Jens.

Alexe Wagemaker won 2 partijen en verloor de halve finale van een landgenoot. Daarna herstelde Alexe zich prima in de strijd om het brons tegen een Franse. 3e plaats voor Alexe.

Fulltime RTC Noord-Oost judoka Tycho Muhlack heeft ook brons gewonnen in de klasse -73kg. Door overwinningen op een Zweed, Nederlander, Zwitser, Belg en Nederlander. Alleen de halve finale tegen een Belg werd verloren.

Noa Kampen is 5e geworden na 4 winstpartijen op een Duitser, Nederlander, Belg en nog een Duitser. In de halve finale werd nipt verloren van een Zweed en om brons van een Luxemburger.

Jaivey Janssen won van een Hongaar, Belg en Nederlander. Daarna gingen er 2 potten verloren tegen een Belg en Portugees

Thom van der Ree wist 2 overwinningen binnen te halen tegen een Fransman en een Zwitser. Daarna was zowel de Ukrainer als de Zweed te sterk

Brendan Lisapaly, Nanne Omerkoylu en Tim Wekking wonnen nog wel de eerste partij maar verloren de volgende partijen.

Keon Claase, Wim Schipper en Aram Bakker hebben eveneens goed geknokt!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensenAfbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen, staande mensen

Website door Siteraise