Dames STJN zilver Heren goud op NK-18 Teams

Goud en Zilver tijdens NK teams -18 jaar

Jongensteam Arnhem-Nijmegen Nederlands kampioen
Meidenteam Top Judo Nijmegen 2e van Nederland 

De STJN judoka's in de leeftijdscategorie -18 hebben het afgelopen weekend super gepresteerd tijdens het NK Teams. 

Het meidenteam STJN bestond dit jaar uit een mooie mix van laatste, tweede en eerste jaars -18 judoka's aangevuld met drie laatste jaars min 15 judoka's. De eerste wedstrijd tegen Judo Achterhoek werd gewonnen met 5-0. Daarna kwamen ze in de kwart finale Team Brabant tegen, 5-1 was het resultaat. De halve finale tegen team Bijsterbosch/Ijselmond werd vervolgens gewonnen met een klinkende 5-0.  In de finale was vervolgens Judoschool  Veendam net een maatje te groot.

Een mooi zilveren plak voor Mirthe van Kerkhof, Renske Wekking, Renee Maas ,
ChloĆ« Haisch , Alexe Wagemaker, Jade Omerkoylu, Kim Weijers en Jilke Ripping, super gedaan. 

De jongens van STJN hebben in twee verschillende combinatie teams mee gestreden voor de medailles. De teams Arnhem-Nijmegen en Nijmegen-Arnhem bestonden uit judoka's van STJN, Judo Acedemy Nijmegen, Bushi, Budo Arnhem en Buel.

Het Team Arnhem-Nijmegen met daarin de STJN judoka's Luca Burgers, Thom van der Ree, Bastiaan van Ophuizen, Nanne Omerkoylu, Tim van Kleef en Luca de Waal haalde het goud binnen. Er werd achtereenvolgens met 6-1, 7-0 6-1 gewonnen om daarna in de de finale met 6-1 korte metten te maken met A-7 Judo.

Voor de overige mannelijke judoka's allen 1  jaars -18 of laatste jaars -15  is er volgend jaar weer een kans. Zij hebben allen gestreden voor wat ze waard waren maar kwamen net iets te kort.

Website door Siteraise