De organisatie

Top Judo Nijmegen is sinds 21 augustus 2001 een stichting met een stichtingsbestuur bestaande uit vrijwilligers. Naast het bestuur zijn er nog vele vrijwilligers die zich sterk maken voor Top Judo Nijmegen.

Stichting Top Judo Nijmegen is ontstaan als een samenwerkingsverband van drie clubs die zich allemaal bezig hielden met topsport en talent-ontwikkeling. Om het judo in Nijmegen en omgeving naar een hoger plan te brengen, zochten Nico Baten en Rien Stegman contact met Gerrie Theunissen, Tom Willemsen van judovereniging Tomoda en René Pouwels van judovereniging Dukenburg. De stichting Top Judo Nijmegen was het resultaat.

Top Judo Nijmegen werkt samen met diverse judoverenigingen in Nijmegen en regio en zoekt samenwerking met elke vereniging die dat wilt.

Top Judo Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN). Dit biedt de garantie dat Top Judo Nijmegen werkt met rijkserkende en door JBN opgeleide leraren.

Inmiddels is Top Judo Nijmegen een nationaal en internationaal bekende en erkende topsportorganisatie. Samen met Bushi Arnhem, Judo Academy Nijmegen en judoschool Tomoda vormen wij een sterk JBN erkende Regionaal Talent Centrum.

Vele resultaten hebben Top Judo Nijmegen op de kaart gezet.  Ook het jaarlijkse Internationale Trainingskamp in augustus/september trekt vele topjudoka's en trainers naar Nijmegen.

Direct naar

Hall of Fame

Hall of Fame

Inschrijven

Wil jij graag judoën? schrijf je direct in bij Top Judo Nijmegen en begin zo snel mogelijk!

Contact

Heeft u een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina en wij reageren zo snel mogelijk!

Contact
Website door Siteraise