Aanmelden RTC

Een talent kan op drie manieren worden uitgenodigd voor RTC-trainingen.

1. Judoka’s die een medaille hebben behaald op een districtskampioenschap -15, -18, -21 zullen worden uitgenodigd voor RTC-trainingen.

2. Een persoonlijke uitnodiging van de door de judobond aangestelde RTC trainer/coach. De betreffende clubcoach wordt hierover altijd vooraf geïnformeerd.

3. Op voordracht van een clubcoach. Indien de clubcoach van mening is dat het voor de ontwikkeling van de judoka goed is om een RTC-training te volgen, kan dit worden voorgelegd aan de RTC trainer/coach.

Aanmelden
KLIK HIER VOOR AANMELDEN RTC PROGRAMMA.
Let op invullen: sublocatie Nijmegen-Arnhem

Vervolg

Afhankelijk van persoonlijke ontwikkeling kan een judoka op voordracht van de RTC locatie trainer/coach in aanmerking komen voor een fulltime trainingsprogramma (ochtend- én avondtrainingen) binnen het RTC en deelname aan internationale toernooien en stages.

Voor judoka’s in de leeftijdscategorieën -18 en -21 is deelname aan RTC-trainingen verplicht om in aanmerking te komen voor uitzendingen naar toernooien.
Voor judoka’s tot 15 jaar zit er geen internationaal vervolg aan de RTC-trainingen. Wel wordt voor deze groep minimaal twee keer per jaar een trainingsdag georganiseerd op het NTC Papendal.

Rol club
De club speelt  onmisbare rol in de ontwikkeling van een talentvolle judoka. Om die reden is de clubcoach altijd welkom bij RTC-trainingen waar de judoka’s deelnemen.
Bij  -18 kunnen judoka’s bij uitzendingen naar het buitenland begeleid/gecoacht worden door de door hun gekozen centrale coach.

We benadrukken dat de judoka te allen tijde lid blijft van de eigen club en dus niet van een RTC.


Direct naar

Hall of Fame

Hall of Fame

Inschrijven

Wil jij graag judoën? schrijf je direct in bij Top Judo Nijmegen en begin zo snel mogelijk!

Contact

Heeft u een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina en wij reageren zo snel mogelijk!

Contact
Website door Siteraise