NSK 2021


(indien niet goed leesbaar op mobiel, bekijk op desktop)

Beste student!

Op zaterdag 11 december zullen de Nederlandse Studenten Kampioenschappen Judo 2021 worden gehouden bij de SportQube in Nijmegen! Een mooie kans om je trainingen van de afgelopen maanden weer in de praktijk te brengen.  

Het toernooi wil je niet alleen winnen om Nederlands Kampioen Studenten te worden, maar ook omdat je als kampioen jouw universiteit mag vertegenwoordigen op de Europese University Games (EUG) in Polen in de zomer van 2022! 

Meedoen dus! 

Let op: onder de huidige corona-maatregelen gaat het toernooi wel door! Echter, er is geen publiek toegestaan (enkel deelnemers en coaches) en het eindfeest gaat helaas ook niet door. Mochten er nieuwe of andere maatregelen worden aangekondigd op 3 december houden wij jullie op de hoogte betreft de gevolgen daarvan voor het NSK.

Voor wie

Om mee te doen moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je bent HBO of WO student aan een Nederlandse onderwijsinstelling (of eerste jaar alumni);
  • Je kan een bewijs van inschrijving van jouw onderwijsinstelling laten zien;
  • Je bent tussen de 16 en 30 jaar op het moment van het toernooi;
  • Lidmaatschap bij de JBN is niet noodzakelijk! 

In de volgende gewichtsklassen zal er gestreden worden voor de Nederlandse titel:

Heren: -60kg, -66kg, -73kg, -81kg, -90kg, -100kg, +100kg

Dames: -48kg, -52kg, -57kg, -63kg, -70kg, -78kg, +78kg

De organisatie behoudt zich het recht om in samenspraak met deelnemers en coaches gewichtsklassen samen te voegen.

Kosten

  • Wanneer je studeert aan een onderwijsinstelling die aangesloten is bij een Overkoepelende Studenten Sport Organisatie (OSSO)*, kost de inschrijving €10,50. 
  • Wanneer jouw onderwijsinstelling niet aangesloten is bij een OSSO, kost de inschrijving €14,00. Onderaan dit bericht zie je de OSSO’s in Nederland, bij het online inschrijfformulier kun je zien of jouw onderwijsinstelling is aangesloten bij een OSSO.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze Inschrijflink NSK 2021! Bij het invullen van de inschrijving wordt gevraagd het inschrijfgeld te betalen door middel van een tikkie. Als het om een of andere reden niet lukt te betalen, vink dan aan dat je de betaling niet hebt volbracht, stuur de inschrijving op en stuur een mail naar NSK@stjn.nl.

Let op: de deadline voor inschrijven is op 21 november 23:59. Het wisselen van gewichtsklasse kan nog worden doorgegeven tot 26 november 23:59.

COVID-19

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Dat betekent dat deelnemers voor het betreden van het sportcomplex in het bezit moeten zijn van een geldige vaccinatiebewijs (of negatieve testresultaat van minder dan 24 uur oud) én dat legitimatie moet kunnen worden getoond.  

Blijf op de hoogte van updates door deze pagina en onze facebook in instagram te volgen!

Met vriendelijke groet,

STJN - Commissie NSK 2021

*Overkoepelende Studenten Sport Organisaties (alfabetisch): ACLO, BRESS, Erasmus Sports, ESSF, FOSST, HHS, MUSST, NSSR, Sportkoepel UT, Sportraad Utrecht, SSA, SSD, SSVU, Studentsport Leiden, Student Sports Venlo, SWY ThymosDirect naar

Hall of Fame

Hall of Fame

Inschrijven

Wil jij graag judoën? schrijf je direct in bij Top Judo Nijmegen en begin zo snel mogelijk!

Contact

Heeft u een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina en wij reageren zo snel mogelijk!

Contact
Website door Siteraise