Onze trainers

De technische staf van Top Judo Nijmegen is een jong en dynamisch team met voorliefde voor topsport en alles wat daarbij komt kijken. Ieder hebben zij een mooie judo carrière achter de rug en gebruiken zij hun eigen ervaringen en kennis om de nieuwe generatie STJN talenten op te leiden. 

Maak kennis met het team:Hoofdtrainer/coach Jennifer Kuijpers
Jennifer Kuijpers (1987) was een toptalent totdat zij in 2012 zwaar geblesseerd raakte tijdens een wereldbekerwedstrijd in Sofia. Zij was op jonge leeftijd al meervoudig Nederlands Kampioen, 3e van de wereld en in bezit van de 3e dan. Jennifer Kuijpers is sinds 2014 verbonden aan de technische staf van Top Judo Nijmegen.
Voor meer informatie, klik hier.


Trainer/coach Marieke Teunissen
Marieke Teunissen is sinds 2014 aan de trainersstaf van Top Judo Nijmegen verbonden. De jonge judoka (1995) behaalde zelf een bronzen plak op de NK -15. In 2015 won zij met het vrouwenteam van Top Judo Nijmegen brons tijdens de Nederlandse Kampioenschappen teams in Nijmegen.
Voor meer informatie, klik hier.


Trainer/coach Niek Verhorstert
Niek Verhorstert (1991) is in 2015 als trainer bij Top Judo Nijmegen aangesloten. Als judoka won hij een keer zilver en een keer brons bij jeugd NK's. Hij werd tevens tot twee keer toe vijfde op een NK senioren. In 2016, 2017 en 2018 werd hij Nederlands Studentenkampioen.
Voor meer informatie, klik hier.

Trainer/coach Bram Lichtenberg

Bram Lichtenberg (1995) is in de zomer van 2020 de trainersstaf komen versterken. Overgewaaid van Budo Sport Arnhem neemt Bram al zijn ervaring als ex-topjudoka mee. Als judoka heeft Bram meerdere NK's (waaronder goud en zilver in de jeugd) en internationale medailles veroverd. Nu gaat Bram met meerde jaren trainerservaring, een 3e Dan, gecertificeerd Advanced Athletic Skills instructeur en andere trainersdiploma's de topsportopleiding van STJN versterken. Kortom, met Bram bij het team zijn we een topper rijker!


Krachttrainer Jeffrey Meeuwsen

Jeffrey Meeuwsen (1982) is een bekend gezicht binnen het topjudo in Nederland.  Met meerdere NK medailles op zijn naam stond heeft hij een mooie judo carrière ingewisseld voor leven in het gewichtheffen. Inmiddels is hij een expert op het gebied van krachttraining, personaltraining en haltertraining. Sinds 2017 is hij aangesloten bij de technische staf van STJN als krachttrainer van het team.

Direct naar

Hall of Fame

Hall of Fame

Inschrijven

Wil jij graag judoën? schrijf je direct in bij Top Judo Nijmegen en begin zo snel mogelijk!

Contact

Heeft u een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina en wij reageren zo snel mogelijk!

Contact
Website door Siteraise