Volledig trainingsprogramma

STJN biedt een volledig trainingsprogramma aan voor getalenteerde wedstrijdjudoka's op maat. 

Wat betekent dit concreet?  

Voor de invulling van het trainingsprogramma kijkt de technische staf naar de ambitie, conditie en fysieke belastbaarheid van de judoka.  Als duidelijk is aan welke trainingen de judoka meedoet, gaat de technische staf beginnen met het trainen, monitoren en begeleiden van de judoka's om ze klaar te maken voor de wedstrijden. 

De trainingen zijn veelzijdig en bestaan uit techniek- en randori training, Athletic Skills training (Breed Motorisch Opleiden), krachttraining (haltertraining) en conditietraining (hardloop en HIIT-training). 

Daarnaast hecht STJN veel waarde aan persoonlijke aandacht. Om die reden staan er op elke training minimaal twee trainers op de mat om altijd één niet-lesgevende trainer te hebben die persoonlijk judoka's aanwijzingen kan geven. kom judoka's persoonlijk aan te spreken t te kunnen bieden naast het geven van de trainingen.  Ook houdt STJN structurele gesprekken met de judoka (en de ouders). Daarin bespreken wij o.a. hoe het met zijn of haar judoprogramma gaat, wat de aandachtspunten zijn voor verdere ontwikkeling en wat er nodig is voor komende periode. Deze gesprekken gebruiken wij niet alleen om te kijken hoe het met de 'judoka' gaat, maar ook met het 'individu': gaat alles goed op school, valt alles goed te combineren en heb je plezier in de trainingen?

Direct naar

Hall of Fame

Hall of Fame

Inschrijven

Wil jij graag judoën? schrijf je direct in bij Top Judo Nijmegen en begin zo snel mogelijk!

Contact

Heeft u een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina en wij reageren zo snel mogelijk!

Contact
Website door Siteraise